Skip survey header

Csoóri Sándor Program - Kérdőív kedvezményezettek számára

Kérdőív a Csoóri Sándor Alapban kedvezményezettek számára

2024-ben a Kulturális és Innovációs Minisztérium felhívására benyújtott pályázata eredményeként, a CSSP-M-MONITORING-2023-0001 számú támogatói okirat értelmében, a Hagyományok Háza kutatást végez annak érdekében, hogy értékelje a népi kultúra közösségteremtő műfajait támogató Csoóri Sándor Program eredményeit, elősegítve annak hatékony működését. A Hagyományok Háza a kutatásban vizsgálja a Csoóri Sándor Program célkitűzéseinek megvalósulását és az egyes szervezetek működésére vonatkozó hatását.

A kérdőív kitöltése kb. 15-20 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes és anonim, az adatok kezelése, feldolgozása az adatvédelmi kötelezettségek és vonatkozó jogszabályok betartásával történik.*

A kérdőívet, kérjük, szervezetenként egy alkalommal töltsék ki! A kérdőív kitöltése érdekében fontos, hogy a kitöltő személy megfelelő rálátással rendelkezzen a szervezet szakmai és adminisztratív működésére is. Amennyiben a pályázatot benyújtó szervezet alaptevékenysége nem tartozik népművészeti tevékenységek körébe, úgy a Csoóri Sándor Program értékelése tekintetében vonja be a népművészeti tevékenységet végző személyeket is.

Válaszadása nagyon fontos a Csoóri Sándor Alap támogatásainak jövőbeni tervezése és hasznosulása szempontjából, kérjük segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével! 

Nagyon köszönjük!


Az online kérdőíves kutatás adatgyűjtésében és adatfeldolgozásában a Hagyományok Háza megbízásából a HÉTFA Kutatóintézet jár el.